Over Ons

WE ZIJN GEOPEND VAN
DINSDAG TOT ZONDAG:
dinsdag tot donderdag van 12.00 tot 20.00u, op vrijdag van 12.00 tot 21.00u en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 22.00u.
DE IDEALE PLEK OM TE GENIETEN —

Van traditioneel boerenbedrijf tot poppodium


Van traditioneel boerenbedrijf tot poppodium…jaaaa! Hier liggen de roots van Pinkpop. De Boerderie kent een lange historie en is van oudsher een ontmoetingsplek voor jong en oud met veel nostalgische waarde.


BEKIJK MEER

 

MULIFUNCTIONEEL —

Van poppodium tot zorginstelling


Van poppodium en jongerencentrum tot buurtcentrum.. De boerderie Gelaen herbergt sinds 2017 zorginstelling Zorgen & Zo en biedt momenteel nog veel meer zorggerelateerde activiteiten. De Boerderie vervult een spilfunctie in de wijk, waar wijkbewoners elkaar ontmoeten en waar met regelmaat vanuit de diverse verenigingen leuke activiteiten worden georganiseerd. Begin 2022 hopen wij onze ‘Proef & Pluktuin’ te hebben gerealiseerd, zodat we ook rondom De Boerderie, kunnen genieten van mooie bloemen en planten, groenten en kruiden, met gezellige hoekjes om te zitten. De Proef & Pluktuin biedt volop mogelijkheden qua dagbesteding en de groenten worden verwerkt in onze keuken.


BEKIJK MEER


WO VEER VAN HOUTE —

“tradisie en òs eige dialek”


“Veer houte van tradisie en sprèke gaer òs eige dialek” “veer höbbe mit veul passie verboewd en getummerd, en sjaon eleminte in t geboew in takt gelaote” “Trots op ‘t ‘resultaat’ en de werm hoeskamersfeer, mit boereservies en ouw kesjkes. De sjpreuke aan de moere en de houtkachel zurge veur gezelligheid en wermte!” “Dooch maar geweun, en veul dich thoes, zo wie òs!”


TERUG NAAR BOVEN